Privat

Vi løser alle typer af el-opgaver for private. 

Din autoriseret el-installatør

Alpin Gruppen er din autoriseret el-installatør, der tilbyder professionel hjælp til private. Vores dygtige elektrikere kan løs alle typer af opgaver store som små. Vi har fokus på at yde en god kundeservice og møder altid vores kunder i øjenhøjde. Når du er kunde hos os, vil dine ønsker og behov altid være i centrum.

Vi rykker hurtigt ud og kan løse akut-opgaver, så du kan være sikker på, at du får hjælp, når du har brug for det. Ingen opgaver er for store eller små for os. Vi kan løse alt inden for el-installationer og el-sikkerhed. Vi har mange års erfaring i branchen og har en bred viden om el-systemer, så du er garanteret den højeste kvalitet, når vi står for dit projekt. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester inden for el-installation og vedligeholdelse, herunder udskiftning af diverse belysninger, el-tavler, stikkontakter og lys i opgange samt vedligeholdelse af kældre, dørtelefoner og ventilationsanlæg.

Kvalitet og tryghed

Er du på udkig efter en autoriseret el-installatør, der stræber efter at levere den højeste kvalitet? Så er vi hos Alpin Gruppen det helt rigtige valg. Vi har samtidig konkurrencedygtige priser, så vores kunder kan være sikre på, at de får en god deal, når de vælger os. Vi vil gerne være din foretrukne elektriker. Du vil derfor opleve at vi gør alt, hvad vi kan, for at leve op til dine forventninger.

Vi tror på, at den gode dialog er med til skabe det bedste resultat. Du vil derfor opleve, at vi er med gennem hele processen fra A-Z. Det er med til at skabe tryghed samtidig med, at vi kan sikre dig den højeste kvalitet i alle installationer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os

Udfyld kontaktformularen og indtast dine oplysninger – så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal du bruge et godt tilbud på dine el-opgaver? Tøv ikke med at kontakt os. Vores autoriseret el-installatør tilbyder god kundeservice, professionel rådgivning og konkurrencedygtige priser. Vi står klar til at vejlede dig med udgangspunkt i dit projekt.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 72 11 91 09 eller på mail mj@alpingruppen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.