Om os

Alpingruppen leverer altid et professionelt og ordentligt stykke arbejde, uanset om det er for boligforeninger, private kunder eller virksomheder.

Alpingruppen har kunden i centrum

Vi går altid professionelt til opgaven. Når du arbejder sammen med os, kan du derfor være sikker på, at opgaven bliver løst ordentligt, til tiden og uden økonomiske overraskelser. Mange års erfaring og en solid håndværksmæssig faglighed gør os til en samarbejdspartner, du kan stole på.

Med os som samarbejdspartner behøver du ikke andre leverandører, da vi kan hjælpe med alle aspekter af enterpriset. Med mange års erfaringer og et bredt sammensat team, kan vi løse opgaver for private kunder, boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt store og små virksomheder.

God service er altid i højsædet

Der er intet smart eller højtideligt over os – vi er et ganske almindeligt og ordentligt håndværksfirma, der er til at tale med og sætter pris på et godt samarbejde med vores kunder. Så tag fat i os, så tager vi en snak om dit behov.

Vi sætter pris på et godt samarbejde med vores kunder. Tag fat i os på telefon 72 11 91 09 eller mail mj@alpingruppen.dk, så vi kan tage en snak og finde den optimale løsning til dig og din situation.

Serviceaftaler

Viceværtservice

Energioptimering

Aut. El-installatør

Vores kunder

© Copyright - Alpin Gruppen ApS