Ejendomsservice

Har du behov for en stabil virksomhed til vedligeholdelse af din ejendom, er du kommet til det helt rigtige sted.

Ejendomsservice

Udført professionelt og uden ventetid

Hos Alpingruppen tilbyder vi virksomheder, boligselskaber, institutioner, boligforeninger m.fl. en fleksibel ordning der passer jeres behov.

Via faste intervaller sikrer vi, at ejendommens interiør og eksteriør til alle tider fremstår præsentabelt. Vi vedligeholder både inde og ude, og sørger for at ejendommen altid er præsentabel.
Fordelen ved at benytte uddannede håndværkere er mange. Blandt andet får man på denne måde en person med teknisk indsigt, der kan løse mange af de opgaver der ellers ville skulle løses af eksterne håndværkere. Der spares både tid og penge når man er sikker på at opgaven bliver udført professionelt og uden ventetid.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi vedligeholder din ejendom hele året rundt

Den udvendige vedligeholdelse er årstidsbestemt, således at vores service inkluderer både græsslåning, snerydning og saltning.
Herudover klarer vi naturligvis også lovmæssig service på aflæsning af ejendommens tekniske anlæg som ventilation, køl, varme, vand m.m.

Til større ejendomme følger altid en række installationer og anlæg, som løbende skal synes og godkendes. I Alpingruppen forhandler og kontrollerer vi disse serviceaftaler på vegne af vores kunder, så du kan være sikker på, at alle lovpligtige serviceeftersyn af fx ventilations-, sprinkler- og ABA-anlæg overholdes og efterleves.

Vi kan ligeledes tilbyde udførelse af de fleste håndværksmæssige opgaver – enten internt eller via samarbejdspartnere. Hvis behovet for autoriserede fagfolk er påkrævet, samarbejder vi med faggrupperne VVS, elektriker, køl og ventilation.

Kontakt Alpingruppen, hvis du skal have hjælp til følgende opgaver:

  • Almen vedligeholdelse af ejendommen
  • Vedligeholdelse af udendørsarealer
  • Forhandling af serviceaftaler på anlæg og installationer
  • Aflæsning af måleenheder
  • Ren- og vedligehold af fællesarealer

Har du ønsker udover ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte os alligevel. Enten her gennem hjemmesiden, eller på telefon: 72 11 91 09. Vi sætter en ære i en god dialog, således at vi er sikre på at alle parter er tilfredse med udførelsen af opgaven. Kontakt os for at høre nærmere.

Kontakt os

Udfyld kontaktformularen og indtast dine oplysninger – så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud.