Boligselskaber

Din pålidelige elektriker til service, vedligeholdelse og nye installationer.

Boligselskaber

Din professionelle elektriker

Hos Alpin Gruppen er vi eksperter i at varetage el-installationsopgaver og service for boligselskaber. Vi garanterer altid kvalitet og god kundeservice. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester inden for el-installation og vedligeholdelse, herunder udskiftning af diverse belysninger, el-tavler, stikkontakter og lys i opgange samt vedligeholdelse af kældre, dørtelefoner og ventilationsanlæg. Vores team af dygtige el-installatører har den nødvendige ekspertise og erfaring til at udføre alle typer af el-opgaver, uanset størrelse eller kompleksitet.

Når du vælger os til at sørge for din boligforening er du sikret en god dialog. Det giver os de bedste forudsætninger for at leve op til din ønsker og behov. Ønsker du at høre mere, så kontakt os gerne. Vores dygtige el-installatør står klar til at rådgive dig, så du får præcis den løsning, der matcher dig og dit boligselskab.

Kundeservice og høj kvalitet

Vi bestræber os på at levere den bedste service til vores kunder, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Du vil altid blive mødt af en smilende elektriker, der har dine ønsker og behov i centrum. Din tilfredshed er vores succes.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at du som kunde får den bedste mulige oplevelse hos os. Vores mange års erfaring i, at samarbejde med boligselskaber har givet os kompetencerne til at kunne løfte jeres opgave, uanset hvilke ønsker og behov i måtte have.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os

Udfyld kontaktformularen og indtast dine oplysninger – så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du brug for en pålidelig el-installatør til dine el-opgaver, så tøv ikke med at kontakte os. Vores dygtige fagfolk står klar til at vejlede dig med udgangspunkt i dit projekt. Sammen finder vi en løsning, der lever op til dine forventninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 72 11 91 09 eller på mail mj@alpingruppen.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.