Hovedentreprenør

Skal vi være hovedentreprenør på din næste byggeopgave?

Hovedentreprenør

Mere end 20 års erfaring

Med mere end 20 års erfaring i byggebranchen, har vi et bredt netværk af samarbejdspartnere vi stoler på, og vi kan garantere at kvaliteten altid er helt i top.

I Alpingruppen kan vi derfor indgå både som hoved- og underleverandør på større eller mindre bygge-, renoverings- og ombygningsprojekter. Vi er tovholder på hele projektet ved en hovedentreprise, og med et stærkt sammensat team af håndværkere, står vi for alt fra start til slut.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os

Udfyld kontaktformularen og indtast dine oplysninger – så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud.

En hovedentreprenør du kan føle dig tryg ved

Vi går altid professionelt til opgaven. Når du arbejder sammen med os, kan du derfor være sikker på, at opgaven bliver løst ordentligt, til tiden og uden økonomiske overraskelser. Mange års erfaring og en solid håndværksmæssig faglighed gør os til en samarbejdspartner, du kan stole på.

Med os som samarbejdspartner behøver du ikke andre leverandører, da vi kan hjælpe med alle aspekter af opgaven. Med mange års erfaring og et bredt sammensat team, kan vi løse opgaver for private kunder, boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt store og små virksomheder.

Vi værdsætter en god dialog, og sætter pris på et godt samarbejde med vores kunder. Tag fat i os på telefon eller mail, så vi kan tage en snak om dit behov.